Vlinders In De Hel
Dark & poetic Flemish hip-hop. Think Brihang meets Zwangere Guy...

Vlinders In De Hel

Rian Snoeks

€ 23,95
  • LP
Label
Rian
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

Rian Snoeks is een van de aanstormende hiphop-talenten in Vlaanderen: De jonge Limburger was finalist van Stubru’s De Nieuwe Lichting 2020, ambassadeur van DWW21 en laureaat van Sound Track 2019. Hij passeerde al op o.a. Genk On Stage, Rock Herk (met Goeie Jongens) en speelde supports voor o.a. STIKSTOF, Flip Kowlier en Hef. Sinds zijn eerste EP (die ondertussen meer dan 150.000 streams telt) is hij nu aangesloten bij booking-agency Busker (Zwangere Guy, STIKSTOF, Selah Sue, Coely etc..) tekende hij een distributiedeal met Sony Music Entertainment Belgium en strikte hij een van dé kopstukken van de Belgische hiphopwereld voor zijn eerste album.

Rian deelt met zijn eerste langspeelplaat een intieme inkijk in zijn wereld en doet dat met kenmerkende, rauwe eerlijkheid. ‘VLINDERS IN DE HEL’ staat voor ‘lichtpuntjes in de duisternis’. Het is een donker, poëtisch rap-album dat je door de duisternis zal sleuren maar je onderweg ook hoop en veerkracht aanreikt.

Hoe kwetsbaar Rian zich bij momenten als DUN IJS, DRIJFHOUT en GEEN STER ook opstelt, op powertracks als STORM, CAROUSEL en DRUMS toont hij vuur en strijdlust. Het project is een emotioneel geladen rollercoaster, vakkundig verwoord met verwijzingen, woordspelingen en dubbele bodems. Met momenten persoonlijk en intiem à la Brihang, dan weer hard en recht voor de raap als een Zwangere Guy.

TRACKLIST:

1. KLAPROOS 

2. STORM 

3. ENFER 

4. DUN IJS 

5. DRIJFHOUT 

6. VLINDERS IN DE HEL 

7. GEEN STER 

8. CAROUSEL 

9. ROUTE 66 

10. DRUMS FT. JAZZ BRAK

You might also like

Shopping bag