Aroma Di Amore

Aroma di Amore is een Belgische rockgroep rond Elvis Peeters (auteur/zanger), Fred Angst (componist/gitarist) en Lo Meulen (componist/bassist).

Aroma Di Amore was in de jaren tachtig een vernieuwende band, die elektronica combineerde met rock, maar het was vooral de mix van vlijmscherpe maatschappijkritische Nederlandstalige teksten met onconventionele songstructuren die de groep in binnen- en buitenland een cultstatus opleverde.

Ze debuteerden in Humo's Rock Rally 1982, waarin ze de finale haalden, en brachten in de daaropvolgende jaren een reeks platen uit die hun weg vonden naar een klein maar loyaal publiek. Live werd de band steeds geapprecieerd voor zijn energieke en gedreven optredens. In 1994 hield de groep er voor lange tijd mee op. Elvis Peeters ging zich vooral toeleggen op literatuur, maar bleef ook muzikaal actief met onder andere De Legende. Fred Angst zette zijn muzikale zoektocht voort met Kolk en later met het soloproject Zool.

Tien jaar later volgt een reünietournee met uitverkochte optredens in het clubcircuit. Eind 2009 verschijnt op het nieuwe label OnderStroom Records de compilatie 'Onverdeeld'. In mei 2010 verschijnt de elpee 'Ongehoord' met daarop nooit eerder uitgebrachte opnamen.

Shopping bag