Louisette - yellow translucent vinyl
de groep waarmee het begin jaren zeventig voor Raymond van het Groenewoud allemaal begon

Louisette - yellow translucent vinyl

Louisette

€ 22,95
  • LP
Label
BLP Records
1 per customer
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

Begin jaren ‘70 bracht Louisette 3 singles uit die mee aan de wieg stonden van de Nederlandstalige rock-muziek. Het was de groep waarmee het begin jaren zeventig voor Raymond van het Groenewoud allemaal begon. Eerst met Erik Van Neygen en later met Jean-Marie Aerts nam hij met Louisette 6 nummers op die tussen 1972 en 1974 op single werden uitgebracht. Maria, Maria, Ik Hou Van Jou, nog steeds een meezinger, en Zij Houdt Van Vrijen hoor je ook vandaag nog steeds regelmatig op de radio passeren.

De 3 originele vinyl singles zijn ondertussen collector items geworden. BLP Records bundelde daarom die 6 nummers op een een mini-LP. Op de ene kant vind je de A-kanten van de singles op de andere zijde de B-kanten. 3 rocksongs & 3 ballads worden het startpunt van de carrières van zowel Raymond van het Groenewoud als Erik Van Neygen.

LP yellow translucent vinyl

 

TRACKLISTING:

A.

1. Maria, Maria, Ik Hou Van Jou

2. Daddeemelee (Dat Deed Mij Leed)

3. Zij Houdt Van Vrijen

B.

1. Je Kunt Beter Gaan

2. 15 maart

3. Als Ik Jou Niet Had


Videos

You might also like

Shopping bag