Ruimtevaarder
Nederlandstalige Belpop classic voor het eerst op vinyl single!

Ruimtevaarder

Kommil Foo

€ 14,95
  • 7"
Label
BLP Records
1 per customer
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

Op vrijdag 6 mei 2022 brengt BLP Records het nummer 'Ruimtevaarder' van Kommil Foo na twintig jaar voor het eerst uit op 7” vinyl single. Het nummer stond op het album ‘Lof Der Waanzin’ uit 2002 en werd door de jaren heen één van de favoriete en meest bekende nummers van de broers Mich en Raf Walschaerts. Drie keer behaalde het liedje de hoogste plaats in de Lage Landenlijst van Radio 1. Op de B-kant van de single staat 'De Tijd Dringt', een nummer dat Kommil Foo een paar jaar geleden schreef als eerbetoon aan hun muzikale held Kris De Bruyne.

'Ruimtevaarder' past in een serie van klassieke nummers uit het belpop repertoire die nooit eerder een single release kenden. De single 'Ruimtevaarder' is, sinds de start van de reeks in 2019, het achtste Nederlandstalige nummer dat BLP Records voor het eerst op vinyl single uitbrengt. 'Ruimtevaarder' verschijnt in een gelimiteerde oplage van 1000 exemplaren op zwart vinyl en is vanaf 6 mei te koop in de betere platenwinkel.

TRACKLIST:

  1. Ruimtevaarder
  2. De Tijd Dringt

More by Kommil Foo

You might also like

Shopping bag