Faam EP
licht-geniale absurdistische hersenspinsels

Faam EP

FULCO

€ 14,95
  • 10"
Label
Small Art
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

Net geen jaar nadat hij zijn debuutplaat op de wereld bracht, komt FULCO in september met een kortspeler vol licht-geniale absurdistische hersenspinsels op de proppen.

 Is dit een compilatie, een rariteitenkabinet of een volstrekt legale bootleg?

 Sowieso alvast een hebbeding van 10-inch lang.

 FULCO heeft iets met de F. FULCO - Faam allitereert zo lekker. En 'Faam' is ook een lied over de roem. Over omringd te zijn door veelvouden van je eigen spiegelbeeld maar jezelf niet meer kunnen terugvinden.

 Ook de 'Opflakkeraar' bevat de letter F. Dit liedje haalde zijn album niet, maar wordt nu toch naar buiten gebracht. En op 'Glinsterkinderen' geeft hij de fakkel door aan de volgende generatie.

 Politiek is een buitenbeentje (al lijkt de P eigenlijk wel op een F...). Het is dan ook een cover van Bram Vermeulen. En 'Een beetje verfrommeld' krijgt een dubremix van de mysterieuwe Vectrex en doet zijn cultstatus nog wat meer eer aan.

TRACKLISTING:

A1. FULCO - Faam

A2. FULCO - De Opflakkeraar

A3. FULCO - Glinsterkinderen

B1. FULCO - Politiek

B2. FULCO - Een Beetje Verfrommeld (Vectrex Dub)

 


More by FULCO

You might also like

Shopping bag