Big Enough - ltd edition coloured vinyl + poster
winnaar StuBru's De Nieuwe Lichting 2019!

Big Enough - ltd edition coloured vinyl + poster

Mooneye

€ 29,95
  • LP
  • CD
Label
Mayway
1 per customer
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

LTD ED. GATEFOLD LP (+ CD) / COLOURED "Transparent With White Streaks" VINYL / EMBOSSED / POSTER 

Wanneer de luisteraars van StuBru Mooneye begin 2019 uitroepen tot één van de laureaten van De Nieuwe Lichting, is het meteen duidelijk dat de band rond Michiel Libberecht alles in zich heeft om een grote indie-band te worden. Een titelloze EP met drie radiohits en een drukke festivalzomer later is de band klaar voor het Echt Grote Werk.

De wereld valt in 2020 weliswaar een hele tijd stil, maar niet voor Mooneye. In het najaar verschijnt de eerste single ‘Bright Lights’ (met labelgenote Meskerem Mees), een sprankelende oorwurm die fans én radiozenders aan de borst drukken. Enter opvolger ‘Fix the Heater’ in het voorjaar van 2021, een merkelijk dreigender hoofdstuk in het nieuwe verhaal van de band, maar toch ook weer helemaal Mooneye. De luisteraar is het daarmee helemaal eens, want de song staat 18 weken in De Afrekening. In de zomer zet de derde single en titeltrack ‘Big Enough’ de laatste rechte lijn naar het debuutalbum in. De song laat wéér een andere kant van Mooneye horen, één die de melodieuze klasse van een Travis of een vroege Coldplay oproept.

 Het mag duidelijk zijn dat ‘Big Enough’ een debuut voor de geschiedenis gaat worden … brace yourselves!!

Mooneye is: Michiel Libberecht (vocals guitars) Ramses Vandeneede (drums) Stan Holvoet (bass) Jesse Maes(guitars) Guillaume Navarro (guitars)

style: indie pop indie folk

Studio Brussel's De Nieuwe Lichting 2019 winner

More by Mooneye

You might also like

Shopping bag