In The Rush Of Shaking Shoulders

In The Rush Of Shaking Shoulders

Arsenal

€ 27,95
  • LP
Label
Universal Music Belgium
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

Het is even stil geweest rond Arsenal. Maar dat was vooral te wijten aan het feit dat de groep zich niet in België bevond. Als Hendrik Willemyns niet in Japan zat om er aan zijn langspeelfilm te werken, dan sleutelde hij in Nigeria met John Roan aan een nieuwe Arsenal-plaat en bijhorende nieuwe sound. Tussendoor werd er ook nog een boek in elkaar gestoken. Arsenal heeft duidelijk niet stilgezeten.

Spreken van een terugkeer is uit den boze. Arsenal start vanaf nu met iets nieuws, ‘le nouveau Arsenal’ , inclusief nieuwe sound. De buitenlandse werkzaamheden zijn inmiddels achter de rug en de groep is klaar om hun exotische creatie aan het publiek voor te stellen.

Eerste single hieruit was ‘Amplify’, die in week van release meteen tot Hotshot gebombardeerd werd op Studio Brussel en daarnaast ook in playlist opgenomen werd op: Radio 1, Pure, Bruzz en La Première. 

More by Arsenal

You might also like

Shopping bag