Wellif
Debut full-length by Ghent based electronic jazz dream pop singer! Tip!

Wellif

Tristan

€ 23,95
  • LP
Label
Pias
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

Tristan, nom de plume van de Gentse ambient popartieste Isolde Van den Bulcke schrijft en producet al haar muziek op haar eentje en studeerde jazzzang aan het Conservatorium van Gent en de Universiteit van Tilburg. Ze stak voor het eerst haar neus aan het venster met de avant-garde soundscapes van haar betoverende en geprezen debuut-EP 'Illusje', uitgebracht in 2018. Belgisch magazine Focus Knack stelde prompt de vraag: "Is dit de Vlaamse Melanie de Biasio?” Haar genre-tartende artpop/jazz/electro EP-opvolger 'Delidomia' werd uitgebracht in 2019 en kreeg veel lof, ook van internationale tastemakers zoals The Quietus, Worldwide FM en Robert Elms op BBC Radio London. 

Debuut-album Wellif is een verhaal van liefde en groei en roept een diversiteit aan vormen, ritmes, melodische ideeën en harmonieën op, met als kloppend hart van het album de betoverende stem van Tristan. Ze versmelt moeiteloos elektronica met pop en jazz, en het is duidelijk dat ze een natuurlijke “love affair” met klanken heeft én niet bang is om het artificiële te omarmen. Met een voorliefde voor pruiken, verzonnen woorden en synthesizers, speelt Tristan met de perceptie van wat echt is en wat niet. 

TRACKLIST: 

1. Ian Des 

2. Human Allergy 

3. Wildmouth 

4. What Put The Fire Out 

5. It’s Him 

6. Isuk 

7. Hellballad 

8. Muscle 

9. Marty 

10. Privé 

More by Tristan

You might also like

Shopping bag