Driedubbeldik - Ltd genummerde 12inch maxi
genummerde en gelimiteerde 12inch, vocal + instr + acapella

Driedubbeldik - Ltd genummerde 12inch maxi

Stikstof

€ 16,95
  • 12"
Label
Topnotch
1 per customer
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

DRIEDUBBELDIK, tweede single van STIKSTOF - FIRST COME FIRST SERVE (one copy per customer / één per klant AUB)

Na de rauwe single AMBRAS is dit de tweede single van STIKSTOF, de Brusselse hiphop crew. DRIEDUBBELDIK, op vinyl, komt uit op 30 april en is, zoals ze zelf zeggen de voorbode van hun vierde plaat.

“Bouw met STIKSTOF aan een boot, ver op kop van elke vloot” toont aan dat deze jongens al een 10-taljaar aan de weg aan het timmeren is en steeds vlotter de barz aan elkaar rijgt. Elk woord rijpt en krijgt betekenis als je achterom kijkt zonder de toekomst uit het oog te verliezen. De pure passie is een nijverheid."

Het is een genummerde en gelimiteerde 12inch die naast de track ook de instrumentale en acapella versie bevat.


STIKSTOF is het geesteskind van Jazz , Zwangere Guy en Astrofisiks, live begeleid door Dj Vega.
Sinds 2010 geven ze een gezicht aan de Brusselse rap-scène en brengen ze hun lyrics van de pleintjes naar de huiskamer. Hun raps zijn een vergrootglas voor hún leven, hún generatie en hún Brussel. Na drie platen in eigen beheer “Stikstof” ,“/02” en ‘Overlast’ zetten ze nu een volgende stap. STIKSTOF ademt nog steeds Brussel: rauw, onaf, grimmig maar evenzeer tongue-in-cheek met een charmante hang naar surrealisme. Van de underground naar de Grote Markt en terug.

 

Wie niet mee is, staat hopeloos achterop !

Videos

More by Stikstof

You might also like

Shopping bag