Er Is Iets / Storingen - ltd red transparent 12inch
Geniale avantgardistische pop-reggae! Belpop & Mania-classic! Ltd 300 copies!

Er Is Iets / Storingen - ltd red transparent 12inch

Walter Verdin

€ 19,95
  • 12"
Label
BLP
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

ONE PER CUSTOMER PLEASE / EEN PER KLANT AUB !!! 

12Inch 45T maxi single RED TRANSPARENT vinyl

LIMITED WALTER VERDIN 12INCH REISSUE OF HIS DUTCH SPOKEN ELECTROPOP HIT: ‘ER IS IETS’

A: Walter Verdin - Er is iets   
B: Specimen & The Rizikoos - Storingen

Het is dit jaar 40 jaar geleden dat 'Er Is Iets'van Walter Verdin op nummer één stond in de Vlaamse top 10. Het nummer is sinds kort op de radio te horen in een herwerkte versie van zangeres RIET samen met Bart Peeters. 

Ook in 1980 verscheen het nummer ‘Storingen’ van Walter Verdin zijn project Specimen & The Rizikoos op de belpopoverzamelaar ‘Get Sprouts’. Een mooie aanleiding vond BLP Records om beide nummers opnieuw op vinyl uit te brengen in de vorm van een 12” maxi met op de A-kant 'Er Is Iets' en op de B-kant 'Storingen' (met een gastrol voor Josse De Pauw). Het hoesontwerp is van de hand van Walter Verdin zelf. De plaat wordt op 13 november uitgebracht via BLP Records in een gelimiteerde oplage van 300 exemplaren op rood vinyl.

Eerder deze week raakte ook bekend dat het modehuis GUCCI voor de campagne van de 'Epilogue'-collectie gebruik zal maken van ‘Mani Meme’, een song van Walter Verdin zijn voormalige groep Pas De Deux. 

Videos

More by Walter Verdin

You might also like

Shopping bag