FAKE Sampler 01
Limited sampler. Unreleased material and b-sides by Brihang, Bombataz, NTREK and Uberdope

FAKE Sampler 01

Various

€ 14,95
  • LP
Label
FAKE
Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

Fake Records, ooit begonnen als een uit de hand gelopen experiment van de rapgroep Uberdope, is doorheen de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend Belgisch indie label, met artiesten actief op het hoogste niveau. Hoog tijd dus voor een staalkaart van de verschillende artiesten onder het Gentse label. Onuitgegeven materiaal en b-sides van Brihang, Bombataz, NTREK en Uberdope worden daarom gecompileerd op de allereerste 'Fake Sampler 01', die uitkomt op vinyl in een gelimiteerde oplage

De DIY-mentaliteit van Fake Records krijgt een visuele vertaling in het sobere artwork van de plaat, waarvan elk exemplaar door de toevoeging van een apart label enig is in haar soort. De 'Fake Sampler 01' is een mooie bekroning voor het jarenlang getimmer aan de weg en zou wel eens een terugkerende traditie kunnen worden in de aankomende jaren. Uit op 7 februari 2020.

TRACKLISTING

A1. Uberdope - Anthony
A2. Brihang - Bernard (Live @ StuBru)
A3. NTREK feat. Brihang & JTOTHEC - Felip (Single Edit)
A4. Bombataz - Frankenstein
B1. Uberdope - Anthony (instrumental)
B2. Brihang - Bernard (instrumental)
B3. NTREK - Tony
B4. Bombataz - Obakemono

More by Various

You might also like

Shopping bag