Misterioso Serveert
Gent represent! Café Misterioso benefiet-plaat! Feat. Paul Couter, Thee Andrews Surfers, Blackup,...

Misterioso Serveert

Various

€ 12,95 € 19,95
  • LP
Label
Music Mania Records
PICK-UP AT SHOP / FREE SHIPPING FOR ORDERS WITHIN BELGIUM AND EXCEEDING € 100 (FYI: we notice delays at Bpost which are out of our hands, if you want to be a 100% sure about delivery date, best choose pick-up) / Shipping costs are dependent on various factors and are calculated in your shopping cart. Add this item to your cart to see the shipping cost. Or pick up your order at our store in Ghent.

Description

Het afgelopen jaar heeft er serieus ingehakt. Niet in het minste bij de horeca- en evenementensector. 

Een groepje van stamgasten en artiesten die regelmatig @ Café Misterioso een muziekske spelen, hebben het plan opgevat om een verzamelplaat uit te brengen om onze MISTERIOSO een duw in de rug te geven. 

Support your local scene!

Artiesten :

PAUL COUTER, THEE ANDREWS SURFERS, ZILKE, PREACHER MEN, BLACKUP, VINCENT STARWAVER, THE AKULAS, THE GRAVE BROTHERS, PERLIN, THE DISTRACTORS, TILL MY CROPS DIE, THE GARBAGE BAGS 

PAUL COUTERHet is geen geheim dat Paul z’n plaats in de Belgische muziekgeschiedenis ruimschoots heeft verdiend. Wat minder geweten is, is dat Paul vanuit de MISTERIOSO opereerde. Hij had er z’n repetitieruimte en stond in voor het geluid en ontvangst van allerlei artiesten die er optraden. Altijd met het meeste geduld en respect. We zijn dan ook ongelooflijk dankbaar dat hij met liefde een nummer afstond. Dank ook aan Tim De Graeve.

THE GRAVE BROTHERSPsychobilly-Country-Punks die, als we hun teksten mogen geloven, veels te veel drinken.

THE PREACHER MEN. Country Bluegrass , fijngekauwd en uitgespuugd

TILL MY CROPS DIE. Een band die er niet is. Een samenwerking tussen CIS DEMAN (Stake/Steak Number Eight) : gitaar en zang, REINHARD VANBERGEN (Das Pop/Rheinzand/...) : viool, banjo, steelguitar en productie en JENS DE WAELE ( Fifty Foot Combo/...) op contrabas. Een paar uur in de studio van Reinhard was alles wat er nodig was om dit nummer tot stand te brengen. Verwacht je aan een verrassende Country/Honky Tonk insteek. Exclusief op deze plaat.

VINCENT STARWAVER. Aka Bart Vincent, ex Thou. Vincent S heeft net een knoert van een solo-plaat uit , en van 1 van de nrs kregen we een ongelooflijke mooie live uitvoering.

ZILKE

THE DISTRACTORS. It’s the sound of Elvis fighting Bruce Lee !

THE GARBAGE BAGS.

PERLIN. Aka Pauline Verminnen. Samen met een loopstation, 2 microfoons en wat beats, brengt ze sfeer- en soulvolle nummers. Exclusief op deze plaat. Variatie moet er zijn en daar gaan we voor.

THEE ANDREWS SURFERS. België's meest verwarrende Surf/Garage band . Zijn het Satanisten ? Repeteren ze ooit ? Bestaan ze wel ? Waarom zit er 20 jaar tussen 2 releases ? Zijn ze echt familie van de Andrews Sisters ?

THE AKULAS. De Belgische koningen van de Euro-Instro/ Surf. Althans volgens zij die het kunnen weten.

BLACKUP. It's a hardrock life !


You might also like

Shopping bag